2016-ban immár harmadszor lesz női startup verseny Budapesten

2016-ban immár harmadszor lesz női startup verseny Budapesten

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Women Startup Competition. Márciusban ismét Budapestre látogatnak a közép-európai női vállalkozók, hogy egy három napos tréninget követően a Demo Day-en mutassák be az ötleteiket a szakmai zsüri előtt.

Az elmúlt években megrendezett Women Startup Competition eseményeken a nemzetközi, női startupok legjava vonult fel, példát mutatva a szárnyaikat bontogató tehetségeknek. Nem csak azt bizonyították be, hogy igenis hinni kell a körülöttünk lévő ifjú vállalkozókban, hanem azt is, hogy törekedni kellene arra, hogy nemek szerint minél jobb és nagyobb arányban képviselhessék magukat a női nem vállalkozói.Tovább »

Már csak pár napig nevezhetsz az egymilliós Big Data versenyre

Már csak pár napig nevezhetsz az egymilliós Big Data versenyre

A Magyar Telekom és a Kitchen Budapest a pályázati felhívást tett közzé a Big Data szakemberek számára. Érdekelnek az adatok, tudod milyen üzletileg hasznosítható következtetéseket lehet levonni az azok felhasználásával? Jelentkezz január 15-ig!

Pár év alatt szinte fű alatt iparággá nőtt a Big Data projektek sokasága. A vásárlók szokásai, vagy a banki ügyfelek fizetési jellemzői éppúgy érdeklik immár a megrendelőket, mint az e-shopokban lévő áruk jellemzői, vagy a zenehallgatók vásárlói kedve. Minden adat érték, a Big Data szakemberek pedig képesek megmutatni az összefüggéseket, az eddig láthatatlant.Tovább »

Get in the Ring: nemzetközi startup verseny Magyarországon

Get in the Ring: nemzetközi startup verseny Magyarországon

Az Enterprise Hungary elhozza Magyarországra a startup-ok "olimpiáját", a Get in the Ring-et. Van egy innovatív ötleted vagy már elindítottad saját vállalkozásod? Ne habozz, jelentekzz november 12-ig az év legizgalmasabb nemzetközi startup versenyére!

Az Enterprise Hungary elhozza Magyarországra a startup-ok "olimpiáját", a Get in the Ring-et, ahol a legjobbak küzdenek meg egymással a nemzetközi befektetőkért. A versenyben egy bokszmérkőzéshez hasonlóan két startup csapat egy-egy képviselője száll ringbe, ahol öt menet alatt kell meggyőzniük a zsűrit arról, hogy az ő ötletük vagy vállalkozásuk nyújtja a jobb befektetési lehetőséget.Tovább »

Jelentkezz a How to Web konferencia Startup Spotlight versenyére

Jelentkezz a How to Web konferencia Startup Spotlight versenyére

Idén immár hatodszorra kerül megrendezésre a How to Web, a régió egyik legnagyobb konferenciája, és annak négynapos Startup Spotlight verseny programja, amelynek keretében 20,000 dollár pénzdíj kerül kiosztásra. A jelentkezéseket október 30-ig várják.

Idén immár hatodszorra kerül megrendezésre Bukarestben a How to Web, a régió egyik legnagyobb technológiai konferenciája. A konferencia startup versenye Startup Spotlight néven fut, amire olyan korai fázisban lévő startupok jelentkezését várják Kelet-Közép-Európából, amelyek rendelkeznek működő prototípussal és nem szereztek 500,000 dollárnál több befektetést.Tovább »

Jelentkezz az OpenAxel startup versenyére október 30-ig

Jelentkezz az OpenAxel startup versenyére október 30-ig

Az OpenAxel a 30 legígéretesebb európai digitális startup-ot keresi. A verseny első 30 helyezettje equity-free támogatásban részesül, míg a kilenc legsikeresebb résztvevő további személyre szabott díjazást kap. A jelentkezési határidő 2015. október 30.

Sikeres digitális startup vagy? Úgy érzed, hogy egy nemzetközi versenyben is megállnád a helyed? Egy egyszerű kérőív kitöltésével, hosszas adminisztrációtól mentesen pályázhatsz most az OpenAxel nemzetközi startup versenyen, amelynek fődíja egy kaliforniai utazás: tanulás, tapasztalat, kapcsolatépítés, kikapcsolódás!Tovább »


 
 
CC BY NC SA