CEE Lift Off: idén 150 000 euróért versenyeznek a régió startupjai

CEE Lift Off: idén 150 000 euróért versenyeznek a régió startupjai

Április 29-ig lehet jelentkezni a második alkalommal megrendezésre kerülő CEE Lift Off!-ra. A verseny győztese 150000 eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angelstől, valamint a Loffice falai között vehet részt az OXO Labs fél éves akcelerátor programjában.

Április 29-ig jelentkezhetnek a hazai és nemzetközi induló vállalkozások a második alkalommal megrendezendő CEE Lift Off!-ra. Az OXO Labs és a Loffice által tavaly indított versenynek, amelynek célja, hogy a kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait gyűjtse össze Budapesten, idén a Brain Bar Budapest ad otthont.Tovább »

Jelentkezz a Mastercard Start Path Global programjára

Jelentkezz a Mastercard Start Path Global programjára

Magyar csapatok jelentkezését is várják a MasterCard innovatív vállalatoknak szóló Start Path programjára, amelynek keretében egyedülálló szakmai támogatásban részesülhetnek a résztvevők. A most induló fordulóra március 21-ig várják a jelentkezéseket.

A startupok gyorsabban mutathatják be innovatív megoldásaikat a nagyközönségnek, ha megfelelő vállalati partnerekkel dolgoznak együtt – vélik a MasterCardnál. Ezért hozták létre 2014-ben a Start Path Global programot, amelyben eddig több mint 60 startup számára biztosított operatív segítséget, mentori támogatást és forrásokat új generációs kereskedelmi megoldások fejlesztésére. 2014 óta a Start Path 60 startuppal dolgozott együtt, és segítette őket forrásokkal és üzleti lehetőségekkel.Tovább »

2016-ban immár harmadszor lesz női startup verseny Budapesten

2016-ban immár harmadszor lesz női startup verseny Budapesten

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Women Startup Competition. Márciusban ismét Budapestre látogatnak a közép-európai női vállalkozók, hogy egy három napos tréninget követően a Demo Day-en mutassák be az ötleteiket a szakmai zsüri előtt.

Az elmúlt években megrendezett Women Startup Competition eseményeken a nemzetközi, női startupok legjava vonult fel, példát mutatva a szárnyaikat bontogató tehetségeknek. Nem csak azt bizonyították be, hogy igenis hinni kell a körülöttünk lévő ifjú vállalkozókban, hanem azt is, hogy törekedni kellene arra, hogy nemek szerint minél jobb és nagyobb arányban képviselhessék magukat a női nem vállalkozói.Tovább »

Már csak pár napig nevezhetsz az egymilliós Big Data versenyre

Már csak pár napig nevezhetsz az egymilliós Big Data versenyre

A Magyar Telekom és a Kitchen Budapest a pályázati felhívást tett közzé a Big Data szakemberek számára. Érdekelnek az adatok, tudod milyen üzletileg hasznosítható következtetéseket lehet levonni az azok felhasználásával? Jelentkezz január 15-ig!

Pár év alatt szinte fű alatt iparággá nőtt a Big Data projektek sokasága. A vásárlók szokásai, vagy a banki ügyfelek fizetési jellemzői éppúgy érdeklik immár a megrendelőket, mint az e-shopokban lévő áruk jellemzői, vagy a zenehallgatók vásárlói kedve. Minden adat érték, a Big Data szakemberek pedig képesek megmutatni az összefüggéseket, az eddig láthatatlant.Tovább »

Get in the Ring: nemzetközi startup verseny Magyarországon

Get in the Ring: nemzetközi startup verseny Magyarországon

Az Enterprise Hungary elhozza Magyarországra a startup-ok "olimpiáját", a Get in the Ring-et. Van egy innovatív ötleted vagy már elindítottad saját vállalkozásod? Ne habozz, jelentekzz november 12-ig az év legizgalmasabb nemzetközi startup versenyére!

Az Enterprise Hungary elhozza Magyarországra a startup-ok "olimpiáját", a Get in the Ring-et, ahol a legjobbak küzdenek meg egymással a nemzetközi befektetőkért. A versenyben egy bokszmérkőzéshez hasonlóan két startup csapat egy-egy képviselője száll ringbe, ahol öt menet alatt kell meggyőzniük a zsűrit arról, hogy az ő ötletük vagy vállalkozásuk nyújtja a jobb befektetési lehetőséget.Tovább »


 
 
CC BY NC SA