Meghosszabbított határidő a Climate Launchpad ötletversenyén

Meghosszabbított határidő a Climate Launchpad ötletversenyén

Meghosszabbított határidővel, május 25-ig várják a jelentkezéseket a ClimateLaunchpad fenntarthatósági-innovációs ötletversenyre, melynek célja, hogy megtalálják mindazokat, akik a klímaváltozás kihívásaira válaszoló üzleti ötleteket fejlesztettek ki.

Meghosszabbított határidővel, május 25-ig várják a jelentkezéseket Európa legnagyobb fenntarthatósági-innovációs ötletversenyre, a ClimateLaunchpad-re, melynek célja, hogy Európa szerte megtalálják mindazokat, akik a klímaváltozás kihívásaira válaszoló üzleti ötleteket fejlesztettek ki.Tovább »

A Route4U győzött az első Seed Star Battle startup versenyen

A Route4U győzött az első Seed Star Battle startup versenyen

Akadálymentes útvonaltervező alkalmazásával a Route4U nyerte meg az első Seed Star Battle startup versenyt. Az egymillió forint értékben szolgáltatásokat tartalmazó fődíj mellett rész vehetnek a Houston We’ve Got A StartUp nemzetközi workshopon Prágában.

Az akadálymentes útvonaltervező alkalmazásával a Route4U lett a Seed Star Battle startup verseny győztese. A egymillió forint értékű mentor program, valamint a fél éves PR szolgáltatás mellett a győztes csapat részt vesz a cseh és lengyel partnerek által szervezet Houston We’ve Got A StartUp rendezvényen Prágában, ahol egy workshop keretében nemzetközi mentorokkal és befektetőkkel is találkozhatnak a nyertesek.Tovább »

5 ország 10 startupja száll ringbe holnap a CEE Lift Off versenyen

5 ország 10 startupja száll ringbe holnap a CEE Lift Off versenyen

Kereken 100 induló vállalkozás jelentkezett a régió egyik legnagyobb startup versenyére, a CEE Lift Off!-ra. A Loffice és az OXO Labs által indított eseménysorozat shortlistjére 5 magyar, két osztrák, egy ukrán, egy szlovák és egy szlovén startup jutott be.

Kereken 100 induló vállalkozás jelentkezett a régió egyik legnagyobb startup versenyére, a CEE Lift Off!-ra. A Loffice és az OXO Labs által indított eseménysorozat shortlistjére 5 magyar, két osztrák, egy ukrán, egy szlovák és egy szlovén startup jutott be. A zsűri szintén a nemzetközi irányt képviseli: cseh, osztrák, német, román és magyar bírák döntenek majd a legjobbról.Tovább »

Magyar győztes az idei Közép-Európai Női Startup Versenyen

Magyar győztes az idei Közép-Európai Női Startup Versenyen

A CEE Women Startup Competition keretében 11 női csapat látogatott Budapestre és mutatta be projektjét. Az verseny célja, hogy összegyűjtse a közép kelet-európai régió legtehetségesebb női vállalkozóit és lehetőséget biztosítson projektjeik bemutatására.

Az CEE Women Startup Competition célja az, hogy összegyűjtse a közép kelet-európai régió legtehetségesebb női startup csapatait és lehetőséget biztosítson projektjeik bemutatására. A négynapos felkészítő munka után a csapatok, nemzetközi zsűri, potenciális befektetők és a startupok iránt érdeklődő közönség előtt prezentáltak a Demo Day rendezvényen.Tovább »

Még jelentkezhetsz a Climate-KIC klímainnovációs programjára

Még jelentkezhetsz a Climate-KIC klímainnovációs programjára

A Climate-KIC program hazánkban 2012 óta folytatja európai módszertanú inkubációs programját. Van egy klímaváltozáshoz kapcsolódó ötleted, de nem tudod hogyan lehetne belőle vállalkozás? Jelentkezz a tavaszi akcelerációs programba 2015. március 10-ig!

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) égisze alatt működő, Climate-KIC program hazánkban 2012 óta folytatja európai módszertanú, inkubációs programját, amely további hat európai régió részvételével zajlik. A hazai inkubáció sikerét mutatja, hogy a 6 régiós központtal működő programban tavaly 28 db start-up piacra lépésenek támogatása zajlott, továbbá 7 db start-up sikerrel szerepelt a Climate-KIC európai szintű ötletversenyén, amely 11 országban megrendezésre.Tovább »


 
 
CC BY NC SA