A TiJöttök! innovációs verseny kaput nyit a nemzetközi piacok felé

A TiJöttök! innovációs verseny kaput nyit a nemzetközi piacok felé

Az Entrepreneurship Foundation Hungary 2015-ben első alkalommal hirdeti meg a TiJöttök! program folytatásaként innovációs projekt versenyét, amelynek célja, hogy feltárja, bemutassa, majd díjazza az innovatív termékeket, technológiákat, szolgáltatásokat.

Idén első alkalommal hirdeti meg TiJöttök! címmel innovációs projekt versenyét az Entrepreneurship Foundation Hungary, amelyben feltárásra, bemutatásra és díjazásra kerülnek azok az innovatív projektek, amelyek jelentős mértékben hozzájárulhatnak majd a nemzetgazdaság versenyképességéhez, illetve a magyar technológiaexport növekedéséhez.Tovább »

Jelentkezz a Visegrad Startups "V4 TechMatch" programjára

Jelentkezz a Visegrad Startups "V4 TechMatch" programjára

A Visegrad Startups szervezésében kerül megrendezésre idén áprilisban a V4 TechMatch Silicon Valley. Minden visegrádi országot 3-3 innovativ vállalkozás fog képviselni a Szilícium-völgyben, ahol lehetőségük lesz bemutatkozniuk a helyi befektetők előtt.

A Visegrad Startups szervezésében kerül megrendezésre idén áprilisban a V4 TechMatch Silicon Valley, ami 12 innovatív vállalkozásnak biztosít lehetőséget, hogy a kiutazzanak a kaliforniai Szilícium-völgybe és ott mutatkozzanak be helyi befektetők előtt.Tovább »

5 magyar startup mutatkozik be márciusban a SXSW fesztiválon

5 magyar startup mutatkozik be márciusban a SXSW fesztiválon

A filmipar, a könnyűzene és a technológiai innováció feltörekvő szereplőinek a texasi Austinban megrendezésre kerülő South by Southwest Interactive (SXSW Interactive) fesztiválon mutathatja be készülő termékeit öt hazai startup a Design Terminal jóvoltából.

Napjaink egyik legnagyobb interaktív technológiai fesztiválját 2015. március 13-17. között rendezik meg a texasi Austinban. Öt napon át váltják egymást a South by Southwest (SXSW) színpadain az úttörő technológiák legnagyobb gondolkodói, az iparág húzónevei vezette networking platformok pedig mozgalmas keretet adnak a kapcsolatépítésnek.Tovább »

Magyar startupok, akik részt vesznek idén a LeWeb konferencián

Magyar startupok, akik részt vesznek idén a LeWeb konferencián

Idén három magyar startup mutatkozhat be az önálló magyar standon a Párizsban kedden kezdődött LeWeb konferencián, melynek témája a digitális innováció. A három nyertest közel 170 szakember előtt, egy pitch verseny keretében választották ki December 5-én.

2014-ben második alkalommal hirdetett meg a Loffice nemzetközi lehetőséget a magyar startupok számára. Ezúttal a 3 ígéretes csapat ingyen szerepelhet kiállítóként a LeWeb-en, Európa egyik legnagyobb szakmai eseményén, december 9-11-én Párizsban, amelynek során az online üzlet jövőjéről, trendekről és tendenciákról beszélnek.Tovább »

Imagine Cup Academy: magyar startupokat oktat a Microsoft

Imagine Cup Academy: magyar startupokat oktat a Microsoft

A Microsoft Magyarország három hónapos felkészítő programot szervez az Imagine Cup versenyre, amelynek összdíjazása 300,000 dollár. A januárban induló program a valós életben használható tudást nyújt a csapatoknak, december 14-ig fogadják a jelentkezéseket.

A Microsoft Imagine Cup egy világméretű technológiai verseny, ahol diákcsapatok versenyeztetik a Microsoft platformra írt szoftvereiket különböző kategóriákban, összdíjazása pedig idén 300,000 dollár volt. A verseny végigköveti egy projekt teljes életét az ötlet megszületésétől a részletek kidolgozásán át a megvalósításig. Ez olyan szintű képzettséget és felkészültséget igényel az indulóktól, amelynek kevesen képesek tökéletesen megfelelni. Ebben hivatott segíteni a Imagine Cup Academy képzési program.Tovább »


 
 
CC BY NC SA