Challenge Up: startup programot indít a Cisco, a Telekom és az Intel

Challenge Up: startup programot indít a Cisco, a Telekom és az Intel

A barcelonai Mobil Világkiállításon jelentette be a Cisco, a Deutsche Telekom és az Intel, hogy Challenge Up! néven közös, a dolgok internetének (Internet of Things, IoT) elterjedését támogató inkubációs programot indít. A jelentkezési határidő május 25.

A barcelonai Mobil Világkiállításon jelentette be a Cisco, a Deutsche Telekom és az Intel, hogy Challenge Up! néven közös, a dolgok internetének (Internet of Things, IoT) elterjedését támogató inkubációs programot indít európai, közel-keleti és afrikai vállalkozásoknak.Tovább »

Elrajtolt a Seed Star Battle startup verseny

Elrajtolt a Seed Star Battle startup verseny

Elrajtolt a Seed Star Battle startup verseny, a DBH SeedStar és a LEWIS PR közös kezdeményezése. A nyeremények között 1 millió forint értékű mentor program, PR szolgáltatás és prágai workshop is szerepel. A versenyre április 17-ig várják a jelentkezéseket.

Elrajtolt a DBH SeedStar és a LEWIS PR közös kezdeményezése, a Seed Star Battle startup verseny, amelynek fő célja, hogy lehetőséget teremtsen a startup vállalkozóknak annak felmérésére, mennyire versenyképesek a piacon, és miben kell fejlődniük, hogy egy valóban sikeres vállalkozás tulajdonosai legyenek. A rendezvénysorozat keretében a szervezők nemzetközi juttatási csomaggal segítik a startup vállalkozásokat. Tovább »

CEE Lift Off: startup versenyt hirdet az OXO Labs és a Loffice

CEE Lift Off: startup versenyt hirdet az OXO Labs és a Loffice

Az SM 2015 konferencián indítja el közös nemzetközi startup versenyét az OXO Labs és a Loffice, hogy a hazai ökoszisztéma határain túllépve régiós szinten is meghatározó szereplőivé váljanak a piacnak. A versenyre március 26-ig várják a jelentkezéseket.

Magyarország legnagyobb IT és technológiai eseményén, az SM 2015 (korábbi nevén Smartmobil) konferencián indítja el a Loffice és az OXO Labs közös regionális startup verseny-sorozatát, a CEE Lift Off!-ot. Az SM konferenciasorozat 2013 óta ad teret a hazai és nemzetközi startupoknak, több tucat csapatot indítva el így a nemzetközi siker útján. Az idei startup verseny célja, hogy a kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait gyűjtse össze Budapesten április 8-án.Tovább »

Women Startup Competition: Budapestre jönnek a női startupok

Women Startup Competition: Budapestre jönnek a női startupok

A tavaly megrendezett első női startup verseny sikerét követően idén is megrendezésre kerül a Women Startup Competition. Áprilisban Budapestre látogatnak a közép-európai női vállalkozók, hogy a tréninget követően egy Demo Day-en mutassák be az ötleteiket.

Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy a női vállalkozók, cégvezetők sikert sikerre halmoznak a startup világban. Gondoljunk csak a 2013-as Pioneers Festivalt nyert Urska-ra vagy a SameBug csapatára, akik nemrég jutottak hozzá a bostoni MIT befektetéséhez. Tovább »

Februárban immár ötödik alkalommal lesz Startup Sauna Budapesten

Februárban immár ötödik alkalommal lesz Startup Sauna Budapesten

Február 23-án immár ötödik alkalommal rendezi meg Budapesten szelekciós és coaching napját a finn Startup Sauna akcelerátor program. A rendezvényt ez alkalommal a Demola Budapest látja vendégül. Startup-oknak a jelentkezési határidő február 18., szerda.

Február 23-án immár ötödik alkalommal rendezi meg Budapesten szelekciós és coaching napját a finn Startup Sauna akcelerátor program. Helsinki 2012 szeptembere óta markolja fel a közép-kelet európai és skandináv régió legígéretesebb startupjait, hogy aztán egy öthetes non-profit akcelerátor programban kiképezzék, és ellássák őket életre szóló üzleti kapcsolatokkal.Tovább »


 
 
CC BY NC SA